Suya Atılan Nal Büyüsü

Nal Büyüsü
Nal Büyüsü

Suya Atılan Nal Büyüsü

Şaman geleneklerinden gelen şaman büyüsü olarak adlandırılan suya atılan nal büyüsü atların kutsal olduğu vakitlerden bize kalan bir büyü çeşididir El emeği ile işlenmiş ve tılsımlar bulunduran nallar ile yapılır bu büyü ve aynı zamanda temiz bir akarsu kenarında yapılmalıdır bu yüzden herkesin yaptığı bir büyü çeşidi değildir hatta unutulmaya yüz tutmuştur ancak İstanbul’da ki medyumlar içinde alanına uzman birkaç medyumun uzun vadeli olsa dahi bu büyüyü yaptığını duyduk.

   Nal büyüsü Tehlikeli Büyüler İçerisinde mi?

Evet nal büyüsü tehlikeli büyü çeşididir çünkü enerjisi yüksek olan hayvanlardan atın enerjisini kullanıyoruz bu büyü de aynı zaman da demirin tılsımını. En kuvvetli aşk büyüsü olarak geçmektedir. Aşık etme ve bağlama büyüleri olarak bilinmektedir

Nal Büyüsü Nasıl Yapılır?

Nal büyüsü yapabilen dürüst medyuma denk geldiyseniz kaçırmayın çünkü kadim büyülerden olduğu için yapanı çok az. Sizin tek yapacağınız tılsımlı işaretler ile süslenmiş gizli ilimlere ait nal yaptırıp onu medyuma teslim etmeniz. Ve 40 gün içerisinde bozulmayan büyünüzün sonuçlarını görmenizdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir