Canbar Büyüsü Yapılışı

Canbar Aşk Büyüsü
Canbar Aşk Büyüsü

Canbar Büyüsü Yapılışı

Tesirli Aşk büyülerinden biri olan ve kadim zamanlarda usta medyumların uyguladığı Canbar Aşk Büyüsünün yapılışından size bahsedeceğim.  Bir usta ile birlikte yapmanız doğru olandır ama isterseniz kendinizde deneyebilirsiniz. Eğer etkilerini görmezseniz yine bir medyumun ofisinde ondan destek alarak yapmanız tavsiyemizdir.

Öncelikli özelliğini söylemek gerekirse bu büyüde kesinlikle fotoğraf kullanamzssınız. Elle çizim veya heykelini kullanabilrsiniz kişinin. Veya kişiyi temsilen sizin çizdiğiniz sadece onu andıran bir resim dahi olabilir. Bal mumu veya çamurdan heykelini yapmanız tabiki simgesel anlamda etkisini arttıracaktır yapabiliyorsanız o şekilde deneyin.

Çünkü evren yasaları yine evrenden gelen doğal materyallere daha çok çekim gücü yollar.

Uygulama

  • Resmin ortasına bir daire izin ve kişi ile annesinin isimlerini yazın
  • Sonra rendi resminizin ortasına bir daire çizip isminizi ve annenizin ismini yazın
  • Önce niyetini temiz bir şekilde üç defa tekrarlayın kesinlikle olumlu cümleler kurun
  • Daha sonra Allah’ın isimlerinden aşkı temsil eden “Ya Vedüd” ismini 1000 defa söyleyin. Ve niyetimi evrenin ruhlarına gönderiyorum onlarda kabul ettiler deyip resimleri yatağınızın kenarına koyup bir gece kalmasını sağlayın sonra yakın.
  • 41 gün içinde en geç etkilerini göreceksiniz.

Bakım yapan hocalardan daha öncesinde bakımınızı yaptırıp üzerinizde büyü olup olmadığını öğrenmek uygun olacaktır. Aksi takdirde geçerli olmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir