Gerçek Medyumlar, En İyi Medyumlar

Gerçek ve güvenilir medyumları bulabilmek internet ortamında oldukça zordur. Bunun en büyük nedeni sahtekar medyumların sosyal medyayı çok iyi kullanmaları ve bundan dolayı çok fazla öne geçmiş olmalarıdır.
Doğal olarak gerçek medyumlar Kendi işleriyle uğraşıp kendilerine dahi vakit kalmazken, sahtekar medyumlar bu konuyla alakalı sadece reklam ve sosyal medyada e İnternet ortamında yer edinmeye vakit harcarlar.
Gerçek medyumlar ve en iyi medyumlar sahtekar medyumlar dan nasıl ayırt edilebilir şimdi onlardan bahsedeyim.
Gerçek medyumlar ve en iyi medyumlar sizlere sonuç hakkında bilgi veremezler. Çünkü gelecek hakkında bilgi kesinlikle Allah’a aittir.
Sahtekar medyumlar ise her şeyi yapabileceklerini kesin sonuç verebileceklerini iddia ederler ki bu çok büyük bir şirktir.
Gerçek medyumlar daha çok rahmani şekilde havvas ilmi ile ilgilenirken, sahtekar medyumlar ayırma büyüsü bozma büyüsü Kara büyüler cinci büyüleri her türlü kötü büyüleri yaptıklarını iddia ederler.
büyünün içeriğinde kötü varlıklar vardır ve büyü bozulması sırasında da muhakkak rahmani güçlere ihtiyaç vardır. ÇÜNKÜ BİR BÜYÜ ASLA BAŞKA BİR BÜYÜ İLE BOZULMAZ. ŞEYTANİ GÜÇLER İLE BÜYÜ BOZUMU OLMAZ.
Bazı şeytani medyum hocalar böyle ancak şeytanlar Yener şeklinde söyledikleri bilinmektedir bu kesinlikle yanlış bir bilgidir lütfen bu konuda dikkat edelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir